måndag 9 maj 2011

På division 7-fotboll i Uppsala

Bild: Jörgen Auer
Var på fotboll i Uppsala i går. Division 7. Såg Knivsta förlora mot Södra Uppsala SK med 0-2 och i segrarlaget upptäckte jag den här spelaren till höger i glädjekvartetten efter andra målet: Axel Asplund, känd från Linköping och Östria Lambohov, numera lärare i Uppsala.

Bild: Jörgen Auer
Mål! Nej, faktiskt inte, trots läget blev det inte mål den gången, och inte heller tio andra gånger som Södra hade fina lägen.

Bild: Jörgen Auer
Bäst på planen var Martin Eriksson, vilket skadade Martin Auer talade om. Just det, den senare förstås son till en viss bloggare.

Bild: Jörgen Auer
Varför jag var där? Jag följde med barnbarnen William och Vera när de skulle titta på pappa Robert Karlsson, bördig från Linköping. William fick agera boll-Kalle ett par gånger och var verkligen stolt över sin insats. Efter första gången hörde jag honom mumla: Bra! Det där fixade jag på egen hand.

Bild: Jörgen Auer

Vera sa inte så mycket men blev desto gladare när pappa spelat färdigt och hon fick dricka ur hans vattenflaska. Fyraårige William lekte i en liten lekpark bredvid, klättrade upp i ett skepp i sandlådan och ropade: Skepp ohoj! hej på er landkrabbor.

Inga kommentarer: