måndag 25 maj 2009

Bittert för Mantorp

Bild: Jörgen Auer
Mjölby AI vann kommunderbyt mot Mantorp i division 4-fotbollen. Men välförtjänt? Nej. Mantorp var bättre större delen av matchen och hade vassaste chanserna, även om MAI reste sig i andra halvlek. Domaren Johan Wahlbom dömde dock inte konsekvent, vilket fick en avgörande roll för matchutgången. Mantorp förlorade hemmamatchen med 0-1 (målskytt i sista minuten Sebastian Svendsen) inför hundratalet åskådare. MFF-spelarna som på bilden är steget före sina gulklädda motståndare Bekim Fazlija och Fredrik Eriksson är Martin Gustavsson och Dennis Nyholm.
Mantorpstränaren Peter Beurling, närmast, såg sammanbiten ut efteråt, och hemmalagets Martin Auer tog sig för huvudet. Det var inte så här han ville att hans sista (?) match för vårsäsongen skulle sluta. Han är bortrest kommande helg, och ska sen till USA över sommaren. I höst vill han plugga i Uppsala, och så många matcher med MFF lär det inte bli. Kanske har han rent av spelat färdigt i föreningen där han började som sexåring.