måndag 8 april 2013

Det är Elin till höger

 Bild: Jörgen Auer
Här kommer Elin Andersson och Geena Davis. Det är Elin till höger. Ja-a, man vet aldrig. Det skulle kunna vara tvärtom. För 14 dar sen skrev jag ju om Roine Carlsson som har hästar med helt vanliga namn som Martin och Dennis, så varför inte Elin?
 Bild: Jörgen Auer
Men det här handlar om människan och ryttaren Elin Andersson från Falerum. Tingetorp heter gården och platsen, byn, utanför Falerum heter Hästkullen. Där bor Elin och Geena som på den här bilden elegant hoppar över ett Lönestamhinder i Sissi Liljas ridhus.
Bild: Jörgen Auer
 Strax därefter far hon lika elegant (på en ännu mera oskarp bild) över ett Sharpmanhinder. Ja, jag vet att det är reklam, men det får jag göra. Varför jag över huvudtaget visar de här bilderna är för att Elin är den som reportaget på Ryktbart i morgon handlar om. Alltså: läs Ryktbart om du har Corren, eller läs Corren.se.

1 kommentar:

Elin Andersson sa...

hej! Geena Davis är i fin form inför göteborg Horse Show! igår så var hon nolla & 4.a i 140cm & idag så debuterade hon & jag 150cm med två skit nerslag men en svårbana (Kopparbergs GrandPrix) och även mina andra hästar har gått bra på kungsbackas elittävlingar i helgen, Quite Nice vann 125cm & var 2.a i 120cm & Seraton HB var 4.a i 125cm
mvh Elin