tisdag 24 mars 2015

Ånestad i dagens Corren

 Bild: Jörgen Auer
Correns fotograf Åke Karlsson på ridhuset i Ånestad för att föreviga ridskolechefen Magnus Andersson. I spegeln syns Lena Norman och hennes Porsche.
 Bild: Jörgen Auer
Magnus presenteras i dagens Corren. I 19 år har han drivit ridskolan i Ånestad och han kan en hel del om hästar, förstås. Och banbygge, för han är A-banbyggare. På alla större hopptävlingar hittar man honom, liksom på väldigt många mindre, lokala och regionala.
Bild: Jörgen Auer
Man tror det kanske inte, men han är faktiskt snabb också. Det var nästan så att inte Åke hann ifatt honom. Men det gjorde han, vilket man kan se i dagens Corren, eller på Corren.se. Vad som inte står där är att Magnus är väldigt glad och imponerad över det arbete som ungdomssektionen i Linköpings fältrittklubb lägger ner på att hålla koll på alla unga hästskötare som hjälper till i stallet. Och imponerad är han även över de 15 stallelever per år (där var och en jobbar var femte helg med ansvar för 50-talet hästar). Stalleleverna brukar få fina hästskötarjobb ute i Europa, berättade Magnus och sa att fem elever från Ånestad är ute i Europa och jobbar nu.



Inga kommentarer: