tisdag 27 juli 2010

Lite blandat i skogen

Bild: Jörgen Auer
Daniel och Victoria kom förstås tillsammans till kontroll 53. Om det var de vet jag förstås inte, men Ockelbo kom han ifrån i alla fall. Och Victoria var ovanligt kortklippt. Men blågul.
Bild: Jörgen Auer
Försiktigt, Sofia! Motala AIF:s Sofia Fransson lyssnade och tog det ganska varligt nedför från kontroll 53. Åtskilliga svordomar hördes här, dock inte från Sofia.
Bild: Jörgen Auer
Ännu värre osade ederna kring kontroll nummer 47. Här svors det på 50 olika språk. Minst. Och för en del snurrade det till och de föll i ravinen, förlåt sänkan.
Bild: Jörgen Auer
Andra kunde ta det lugnare. Som mormor och morfar från Boxholm, Yvonne och Jan Lindgren, som hjälpte barnbarnen Oskar, 3, och Ludvig, 5, med miniknat respektive inskolning. Barnens mamma heter Anna Lindgren och pappa Andreas Carlqvist, båda, liksom sönerna tävlande för Tjällmo-Godegårds OK. Och morfar är gammal storlöpare i Boxholm.
Bild: Jörgen Auer
Efter två blöta dagar i O-ringen 2010 kom äntligen solen tillbaka. Detta i Dovra sjöar som terrängen heter där såväl andra som tredje tävlingsetappen utspelade sig. Läs mer orientering i Corren i morgon. Där står nämligen vad Tord Olsson och jag upplevde under tisdagens förmiddagstimmar.

Inga kommentarer: