söndag 9 januari 2011

Kul hockey i Mjölby

Bild: Jörgen Auer
Faktum är att jag tyckte det var riktigt bra och rolig hockey när Mjölby Hockey mötte Skåre i division 1 hemma i VMP Group Arena. Tyvärr för hemmalagets del så blev laget för första gången sen 6 oktober utan poäng. 2-3 slutade det och på bilden här ovan har Skåres Erik Thorell (med Länsförsäkringsreklamen) precis tryckt in 2-2-pucken, och MHC-målvakten Joel Davis, i målet.
Bild: Jörgen Auer
Hemmaspelarna åkte så fort att det var stört omöjligt att få dem på bild. De syntes efteråt bara som svarta streck på bilderna, så dem fick jag radera. Men här stod i alla fall Jacob Karlborg, Andreas Palmér, och Niklas Berglund helt stilla en stund.
Bild: Jörgen Auer
Och den här något suddiga bilden visar två av matchens huvudfigurer och bästa spelare - faktiskt fick de pris båda två som matchens lirare - Skåres Erik Thorell och Mjölbys Victor Jigmalm.
Bild: Jörgen Auer
Skåres nummer 25, backen Andreas Svensson, gjorde sista målet, 2-3, och när han kom till båset för att ta emot lagkamraternas tack såg det ut så här.
Bild: Jörgen Auer
Vad! Gjorde Erik Thorell mål i eget mål? Nej, men när slutsignalen blåstes blev han så här glad framför duktige Skåremålvakten Jonas Sparring. Sparring räddade för övrigt åtminstone två solklara MHC-lägen - det var öppen kasse och jag lyfte båda gångerna pennan för att skriva mål - men icke. Men annars var Mjölby det bättre laget, tyckte jag.

Inga kommentarer: