måndag 31 januari 2011

Några galaminnen

Bild: Jörgen Auer
Så här såg dressyrryttaren Josefine Krönfeldt ut på östgötska ridsportgalan i lördags. Där var Rappestadsryttaren tillsammans med över 600 andra. Men ingen fick ett sådant pris som hon: för årets ungdomsprestation. Det fick hon för att hon och hennes häst Poet varit så duktiga, och kanske för att ekipaget lyckades så bra trots att hästen bröt käken under sommaren. Men bara två månader senare tog de fina placeringar vid tävlingar i Tyskland. Grattis, säger jag till Josefine som var kul att prata med på galan.
Bland andra trevliga människor jag mötte under kvällen fanns: familjen Norling, Li Krog, Tom Krog, Jonas Rinné, Sofia Möller, Peter Falk, Sofia Bengtsberg, Susanne Augustsson, Magnus Andersson, Gustaf Samuelsson, familjen Esping, Harald och Marie Åhagen, Helen Hulterström, Anneli Holgersson, Mia Johansson och Jeppe Zanderholm, Pernilla Bjuhr, Niklas Fagrell och Magnus Hjort (sponsorer från TröjTryckarn och Magnus dessutom före detta handbolls/fotbollsmålvakt från Mantorp), Tor-Arne Fredheim (före detta allsvensk fotbollsspelare i IFK Norrköping och känd fotbollstränare, och pappa till Clara - fälttävlansryttaren som tog priset som årets bästa fälttävlansryttare, ponny).
Någon har jag säkert glömt, men det är inte av illvilja och inte heller har det med för många öl att göra, inte heller med ett glas vin för mycket eller konjak, utan på grund av ren glömska.

Inga kommentarer: