söndag 30 januari 2011

Lite från LKF-trofén

Bild: Jörgen Auer
Hallå där, försök inte planka in. Eller? Nej, det här är ingen vanlig åskådare. Det är en av de 225 deltagarna i LKF-trofén i Linköping. Och så här gör en åkare bland annat när hon/han inte tävlar. Om man ändå bara står och tittar så kan man väl mjuka upp lite samtidigt. Men försök inte göra det här hemma vid köksbänken, ni som läser det här och inte är konståkare eller elitgymnaster.
Bild: Jörgen Auer
Det här är också från samma tävling. Nicky Obreykov från Sollentuna i en stilstudie.
Bild: Jörgen Auer
Om du precis håller på att lära dig åka skridskor så gör inte som Mikaela Johansson, Göteborg. Och har du långfärdsskridskor är det för övrigt omöjligt.
Bild: Jörgen Auer
Ja, jag vet - bilden är suddig. Men det är i alla fall Filippa Wickström som åker. Hon tävlar för Linköpings konståkningsförening och kom tolva i Ungdom -15 där alla de här bilderna är ifrån.
Bild: Jörgen Auer
Emely Westermark från Älta var en färgklick i sin gula dräkt. Slutade elva.
Bild: Jörgen Auer
Ida Amborg, Uddevalla, åkte så håret reste sig. Kom på 13:e plats.
Bild: Jörgen Auer
Och Julia Havsfors, Alingsås, såg ut att göra radioreklam. I alla fall på den här bilden. Åtta kom hon.
Bild: Jörgen Auer
Vicky Emmanouil, Solna , åkte riktigt bra och kom tvåa.
Bild: Jörgen Auer
LKF:s Elin Sievert samlade ihop sig och fick tredje bästa poängen i friåkningen vilket förde upp henne från sjätte till fjärde plats. Bra.
Bild: Jörgen Auer
Och de som inte var på isen eller nyss hade åkt, ja de tränade lite extra på läktaren. Eller också stod de och höll i nätet. Vad vet jag? Vad kan man säga mer som inte står i tidningen eller som ingen visste? Jo, att Correns fotograf Mikael Svensson och jag tystades ner av en domare.
Håll tyst, sa hon.
Då gjorde vi det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Vilken fin bild du tagit på vår dotter Michaela vi undrar om vi kan få köpa hög upplöst bild för att framkalla en bild. Häls. anette_johans40@hotmail.com