söndag 19 april 2015

På fälttävlan i Östra Tollstad

 Bild: Jörgen Auer
Det har varit fälttävlan i Östra Tollstad utanför Mantorp i helgen. En av dem som var med var sympatiske Mateusz Dziurla från Gottlösa. Han hade dessutom varit med och byggt banan.
 Bild: Jörgen Auer
Idyllisk, kan man väl kalla tävlingsplatsen för. Vid den bor för övrigt Per Kellander Blom som här kommer gående med sina barn, Alice och Nils. Mamma Ninni var på gymnastikuppvisning med de duktiga barnen i Vifolkagymnasterna.
 Bild: Jörgen Auer
Bland många fina och duktiga tävlingsekipage lyckades jag fånga det här på en ganska hyfsad bild. Det är Annelie Fermskog från Lenhovda HSK på Chutney. Ekipaget blev åtta i tävlingens huvudklass som vanns av Mantorpsryttarnas Katrin Norling på Zarina Cora.
 Bild: Jörgen Auer
Mantorpsryttarna är även adress för Ronja Olofssson som här forsar fram på Evita K-
Bild: Jörgen Auer
Och det här är en annan Mantorpsryttare, Johanna Öst på It's Just Business i dressyr. Fälttävlan består ju av tre grenar: dressyr, banhoppning och terrängprov. Johanna var liksom Ronja Olofsson nöjd med debuten i klassen H100. Om två veckor är det dags för fälttävlan i Östra Tollstad på nytt.
I Corren kan man senare i veckan (troligen tisdag) se fler bilder från tävlingen, dock inte från ponnyavdelningen. Den hann jag inte med.

Inga kommentarer: