lördag 17 januari 2009

Jag tog rygg på Åkers

Bilder: Jörgen Auer
Ibland händer det bara. Som för ett par timmar sedan när jag var ute och gick. Nere vid Klämmestorpshallen kom plötsligt två sörmländska tjejer gående. Emma Fosselius bar, Jessica Österberg fick en gratisresa från omklädningsrum till arena. De var på väg att spela handboll för Åkers IF mot Mantorp. Jag tog rygg på dem. Men fick gå själv. (Det var därför jag kom in i hallen och även fick se slutet på pojkmatchen).
Mantorpstjejerna värmde bland annat upp så här för match i flickor 92-93 division 2.
Lite längre kast var det på uppvärmingen också. Julia Berminge kastade, och det var nog tur för mig att det var målvakten Lisa Edman som tog emot.
För Lisa visade sig vara riktigt bra i målet när matchen kom igång. En match som Mantorp
vann med 30-23 efter stundtals riktigt bra spel. Men det ska ju sägas att Mantorpslaget innehöll fyra spelare som senare i dag ska spela med klubbens A-lag.
Amanda Tälle hälsade på inne i Åkersmålvaktens område ett par gånger, men något mål blev det inte den här gången och bollen, ja den har redan studsat på målvakten, skrämt Amanda och är ute på planen igen.
Caroline Karlsson var aktiv värre. Inte på bara de straffar som hon hanterade så bra. Hon var bra i spelet också, men skadade sig tyvärr och måste uppsöka sjukhus för att undersöka ena handleden.

Inga kommentarer: