lördag 15 oktober 2011

Här är rätta lottoraderna

Har precis sett Hår i hatta. Eller som den japanske simmaren egentligen heter, Yoya Horihatta. Jo, ja hår i hatta. Men skit i det. Jag lämnar självmant simningen på tv och lämnar ett stalltips till kvällens lottodragning i stället. Jag har precis talat med lottomiljonären Ulla Självbrand som säger att 8:an är stekhet.
Ulla vann 11 miljoner för ett antal år sedan och har flera kvar - såväl år som miljoner.
Vad menar du då Ulla när du säger att 8:an är stekhet?
- Jo, jag har sett på de senaste 40 dragningarna och lagt märke till hur fint 8:an positionerar sig varje gång, utan att få till det. Men nu tror jag på numret eftersom jag även tittade på träningen idag och jag har aldrig sett maken till snurr.
Finns det fler nummer som verkar vara i form?
- Ettan vet man aldrig var man har, ja utom när man räknar då, men tror inte riktigt på den just ikväll, tvåan? tja-a, varför inte. Men den var ju med i rätta raden sist både på lotto 1 och 2 så det ska mycket till om den ska lyckas även nu. 6 tror jag har goda chanser, och bland tiotalisterna är jag ganska säker på att 17 tar sig in, kanske även 18. Bland 20-talet tror jag mycket på både 23 och 27, många talar sig varma för 26, men inte jag. Den har gjort sitt ett tag nu. 31 och 32 är ganska säkra nummer att spela på också. de är nästan alltid med långt där framme och väldigt ofta tilläggsnummer. Jag tror de kan lyckas ikväll.
Då menar du alltså att 6-8-17-23-27-31-32 är rätt rad? Men blir det på lotto 1 eller 2?
- Det kan man däremot aldrig ana sig till, men varför inte spela på båda?
Kan du även den andra rätta lottoraden?
- Nej, men jag kan tippa på höga nummer: 13 som lägst och sedan 25-26-27-30-32-34.
Jag säger tack till Ulla och går för att spela. Jag har bara några minuter på mig och måste skynda. Hår i hatta.

Inga kommentarer: