lördag 24 augusti 2013

Alva sjöng med Mojje

 Bild: Jörgen Auer
Bland det bästa som hände på någon av scenerna i Linköpings stadsfest var nog när lilla Alva fick komma upp på scenen i Trädgårdsföreningen och sjunga med Mojje i "Vad heter landet där man böjer bananerna?" Mycket bra, och rörande. Mojje blev så tagen att han gick ner på knä. Han avslutade sedan med att tacka för sig genom att säga att han älskar Linköping och gärna kommer tillbaka.
 Bild: Jörgen Auer
Familjedagen i Trädgårdsföreningen blev en succé, inte tal om annat. 
 Bild: Jörgen Auer
Succé får man väl också säga om Åsa Sjöberg och Ragnar Dahlberg som ledde allsång i ett fullsatt Correns tält i Domkyrkoparken. 
 Bild: Jörgen Auer
Succé gjorde även Correns Fredrik Kliman som konferencier. Skickligt lotsade han deltagare och publik genom det ena evenemanget efter det andra i Correns tält. Här verkar han ha roligt efter att just ha passerat politikerlaget i Linköpingsquizen - du igenkänner väl Paul Lindvall och Christian Gustavsson?
 Bild: Jörgen Auer
Den här trion hade främst kommit för att titta på Correns quizdeltagare Per Bergsten. Det är nämligen hans fru Philippine samt hans föräldrar Monica och Stig.
 Bild: Jörgen Auer
Sänkte medelåldern i publiken gjorde Robert Månsson och Martin Auer (ja, den senare hade ju sin far på scenen i Correns lag).
Bild: Jörgen Auer
Ännu mer släkt var på plats för att se hur jag klarade mig. Till höger här är nämligen Lilian Dannsäter, en syster till mig, som naturligtvis också köpte en signerad bok av Carina Glenning. Du ser kanske att Monica och Philippine syns bakom dem?  

Inga kommentarer: