onsdag 21 augusti 2013

Inför Stadsfesten med Corren

 Bild: Jörgen Auer 
Vad nu? Tält bakom Stadshuset? Är det tältmöte? Ja, på sätt och vis. Det här är Correns tält i Domkyrkoparken till Stadsfesten fredag-lördag. Här kommer det att hända saker.  
 Bild: Jörgen Auer
Men i dag var bara några av de Correnmedarbetare som ska jobba aktivt på Stadsfesten där och tittade och blev fotade inför evenemanget.
 Bild: Jörgen Auer
Håkan Gilbertzon fick syn på ett hål och visste säkert vad han ska fylla det med. Han har huvudet fullt av idéer.
Bild: Jörgen Auer
Susanne Sterner tog telefonen och såg ut att plugga till det quiz om Linköping hon ska vara med i på lördag kl 12. Hon och jag ingår i Correns lag där just vi två förlitar oss på Ann-Charlotte Irhede och Per Bergsten, två genuina Linköpingsbor.
Vad kan man då göra i Correns tält? Jo, såväl fredag som lördag är det boksläpp av Carina Glennings bok "85 nyanser av Carina", det blir hockeyskott mot 24 Hockeys programledare John Senewiratne, kåseri av Gunnar Elfström, Mia Karlsvärds fotoskola, popcornutdelning. På lördagen kan man sjunga allsång med Åsa Sjöberg och Ragnar Dahlberg, sjunga i Correns kör, det blir det berömda quizet, bokcirkel, prisutdelning i Corren Creative och Sommarbilden, mera popcorn. Och så kan man förstås köpa biljetter av Corren Mera, mingla, prata med Correnfolk, och inte minst fika.
Kalaskul ska det hur som helst bli.

Inga kommentarer: