söndag 18 augusti 2013

På fest i Stensvassa

 Bild: Jörgen Auer
Correns Peter Jigerström och Peter Mildaeus var så imponerade av det här huset i går att de gärna ställde upp sig för en bild. De var liksom jag och ett trettiotal andra på plats för att fira Eia och Jan Christer Persson vars barn ordnat med en pensionärsfest för dem. Eia slutade på Corren redan i vintras efter 36 år på Corren och Jan Christer slutar i december efter nästan lika många år på samma företag. De bor i det här fina huset i Stensvassa med underbar utsikt över Järnlunden. JC har byggt det själv.
Det var en överraskningsfest så Eia och JC skjutsades iväg i bil av sonen Christoffer (som skymtar i dörren) och när de kom hem igen, med ögonbindlar, var huset fullt av folk. De klev in, fick av sig bindlarna, och såg ut så här. Glatt överraskade. Glädjen fortsatte hela festen som var väldigt trevlig, mysig, och god. Tack för att jag fick vara med. Mer om detta kan man läsa på eiaochlotta.se samt även på flera håll på facebook.

1 kommentar:

Anonym sa...

Överraskad är bara förnamnet. Det är inte ofta det sker men i går blev jag mållös. Hittade inga ord.Vem skulle inte bli det förresten när man kommer hem och där står 30 goa vänner, rustade för fest.
Janchrister