söndag 8 februari 2015

Här är skogstursbilderna

 Bild: Klas Johansson
Äntligen! Efter sju sorger, åtta bedrövelser och ett stort antal svordomar fick jag över bilder till bloggen. Men det är med Ingers dator. Och bilderna är förstås från det tidigare omtalade besöket hos Föreningen Krafttaget i Boxholm och en av deras söndagsturer. Dagens, med mig som berättare. Lyssnar gör du här, klicka dig sedan in på Torp- och söndagsturer.
 Bild: Klas Johansson
Vad jag berättade? Ja, inget om dig, min vän. Och inget om dig, vännen. Och ni mina vänner omtalades heller inte. Och inte avslöjade jag några hemligheter. Däremot hade jag lusläst gamla av mig skrivna Correnartiklar med Boxholmsanknytning - eftersom vi var i, eller strax utanför Boxholm..
Bild: Klas Johansson
Ann-Sofie Johansson, gift med Klas, sa att jag skötte mig bra, och det var skönt att höra. Även FB-vännen Tore Nilsson och hans dotter öste beröm över berättaren liksom flera andra. Men det är väl klart att det blir bra när man har med så trevligt folk som boxholmare att göra. Och jäklar så gott det var med kaffe i skogen. Och sol! Klas hade dessutom letat upp en riktigt trevlig plats att vara på, där det inte blåste. Härligt att vara i skogen.

Inga kommentarer: