fredag 20 februari 2015

På Sportlovs-sportis i Ödeshög

 Bild: Jörgen Auer
Eddie Hellström var ordentligt i farten på Sportlovs-sportis för barn i årskurs 2-6 i Lysingsskolans sporthall i Ödeshög under torsdagen. Det kan man läsa om i dagens Corren liksom på Corren.se. Östergötlands Idrottsförbund samarbetade om arrangemanget med idrottsklubbarna i Ödeshög och Ödeshögs kommun. Populärt var det hur som helst.
Bild: Jörgen Auer
En som också gillar att flyga högt är Sara Tarek som annars mest gillar att gå balansgång, förklarade hon och gick gång efter annan på bommen. Barnen fick prova på förea olika idrotter eller aktiviteter, som innebandy, fotboll, bordtennis, luftgevärsskytte och skeppsbrott.
Bild: Jörgen Auer
Två killar som gillade att vara på plats var Hampus Johansson och Casper Gustafsson. Casper visade sig vara en riktig skyttetalng och sa att han kanske skulle börja med den sporten eftersom det gick så bra på provningen.
- Sista skottet satt mitt i.
Bra Casper. En annan som sköt riktigt bra var Tuva-Lisa Byström Tiger, även hon blev lite extra intresserad av skyttet. Gabriel Rasmussen tyckte att det var kul att prova på så många olika sporter men också att han är en riktig fotbollskille.
Väldigt bra på att dutta med pingisracket och boll var Wilma Erixon och Oskar Adolfsson och på tal om bordtennis så var Klara Arvenberg modell när jag ville ta en annorlunda bild vid pingisbordet. Tyvärr blev de bilderna inget bra, Klara så jag kunde inte ta med dem i tidningen. Tyvärr.

Inga kommentarer: