måndag 2 november 2009

Visst såg jag lite AIK

Bild: Jörgen Auer
Du skriver så mycket om LFC, varför inget om AIK, var en fråga på tåget i dag. Det kan ju bero på att LFC hör hemma i Linköping och att min blogg först och främst berör Östergötland, sa jag. Men visst kan jag nämna AIK och säga att laget tog ett välförtjänt SM-guld i herrarnas allsvenska. I dag har jag för övrigt läst ifatt om Göteborgsmatchen och det tog en stund eftersom det var så många sidor. Jag trodde också att Expressen varit i Linköping under natten, för jag läste om om Tjejernas festnatt. Men så såg jag ju att det var Tjernas festnatt som handlade om AIK:s segerskytt Daniel Tjernström. Men tidningen glömde i alla fall inte LFC utan hade en sida.
Bild: Jörgen Auer
Och inte missade jag AIK helt. Tillsammans med LFC-tjejerna såg jag ju delar av Göteborg-AIK och lyckades till och med få bild på en svartklädd AIK-supporter på restaurang Pitcher's i Linköping där LFC befann sig på söndagseftermiddagen. Bakom påtagligt teveintresserade Kosovare Asllani och Tilda Heimersson skymtade LFC:s materielförvaltare Joakim Karlsson. Han hade en ganska hyfsad kväll med två SM-guld att fira.
Ja visst ja, jag måste ju passa på att skicka en grattishälsning till Richard och Linus Månsson i Stockholm. Grattis till SM-guldet. Ha det bäst.

Inga kommentarer: