fredag 9 december 2011

Amanda var bäst, men...

Från TV4
Vem var bäst i kvällens Idol-final? Ja, får man tro juryn så var det Amanda Fondell. Och jag håller förstås med. En redan färdig stjärna som kan bli ännu bättre.
Från TV4
Men jag tror ändå att Robin är vinnaren av den sista Idolfinalen. Dessutom kan han onekligen sjunga och vill mycket med sin sång. Han har säkert en framtid i musiken, han också och kan se fram mot en massa turnéer land och rike runt. Vad som händer med programmet i framtiden är svårt att sia om, men det verkar ju ändå gå hem hos unga tittare, och en och annan åldring - som jag som sett alla avsnitt utom ett den här säsongen. Så det vore väl fel att helt slopa programidén.
Varför inte återkomma vartannat år? Eller var tredje? Och så kan man korta ned det, ta bort de första uttagningarna och låt aldrig de helt misslyckade eller plojsångarna visas i tv.
Bort också med alla frågor om hur det känns hela tiden. Det är tjatigt. Säg även till de medverkade att försöka säga något annat än sjukt, när något varit lite mer än bra. Då kan Idol bli sjukt bra.

Inga kommentarer: