tisdag 26 augusti 2014

Om mitt galna quiz

Bild: Mia Karlsvärd
Jaha, så var min debut som quizledare i Linköpings stadsfest avklarad. Det var den ju redan i lördags klockan 13, men inte förrän nu har jag sett en bild från evenemanget i Correns tält i domkyrkoparken. Men här är en!
Det på förhand utannonserade "galna" quizet gick bra. Hyfsat i alla fall även om det inte var fullsatt i tältet. Till ett annat år skulle jag vilja att det läggs lite senare. Flest människor är ju på stan desto senare dagen lider, inför kvällens begivenheter. Så ett quiz efter allsången vore inte helt fel. Klockan 16.
Vad jag gjorde? Skrev frågor, spelade teater (läste del av Hamlets monolog To be or not to be på engelska - äntligen fick jag göra det på scen), imiterade Björn Ranelid och Farbror Frej (det sistnämnda misslyckades jag lite med eftersom mitt fix med tejp och topz trilskades), pratade norska och östgötska, imiterade Gunnar Elfström samt låtsades ta några balettsteg. Samt ställde frågor tillsammans med Carina Glenning. Själv ansåg jag quizet extremt lätt, men efteråt visade det sig att även de lättaste frågor kan vara svåra. Vinnarna utses i veckan.
Min medverkan nästa år? Vet ej.
 


Inga kommentarer: