måndag 4 augusti 2014

Veckan som gått

Oj, oj, oj! Så här långt uppehåll har det aldrig varit förut på den här bloggen. Anledningen nu heter landsbygd, ni vet det där gröna och blå och gula och ibland röda. Och med en massa fyrfotingar av olika slag som rör sig i slow motion och betar. När jag är där så fungerar inte min dator, vi har ingen ström, inget bredband heller och mobilerna fungerar dåligt och laddar ur ifall man får för sig att försöka sända ifrån ladugården, eller så.
Eftersom jag är ledig även den här veckan kan det bli lite si och så med inlägg även nu. Det beror på om jag är hemma i Mantorp eller inte. Det är alltid nån hemma här, men kanske inte jag.
Vad kan man säga om förra veckan som inte alla känner till? Egentligen ingenting eftersom man inte orkar företa sig något i den värme som har varit. Som är.
Men alldeles nyss, vid pass halv två kom ett åskregn med dunder och brak in över Mantorp. Eller? Njae, det smög sig på. Liksom. Molnen gaddade ihop sig, eller drogs till varandra och mullret ökade i styrka, vinden tilltog och plötsligt kom regnet. Tack.
Något mer? Nej. Jo, familjeliv på landet, altanbygge, trappbygge, bad, löpning. Skittömning. Vattenhämtning. Allsång. Fika. Fika. Fika. Glass.
Den här veckan blir väl ungefär likadan.

Inga kommentarer: