torsdag 6 juli 2017

Njuter av en sommarkväll

Är det roligt att fylla år? Visst. Och gott. 6 juli råkar vara min födelsedag och jag har då haft det gott. Byggt lite, pumpat vatten, badat, och fikat så till dem milda grad att jag nästan inte kunde ta mig från bordet. Fyra gånger tog jag mer - och väldigt stora bitar - av Pernillas supergoda cheesecake. Eller var det fem?
Lunch har vi också ätit. I dag blev det falukorvsgryta, klart underskattad maträtt. Eftersom vi åt sent hoppar vi middagen. Vi skiter i att grilla också. Nu är det kväll och feststämning som gäller. Även grannen Britt fyller år så vi gör väl gemenskap sak, kan jag tro.
En slappardag kan tyckas, men jag sa ju nyss att jag även har byggt lite. Tillsammans med Robert blev det en hel del skruvande på lilla stugans blivande altan. Pumpat vatten betyder att vi pumpat upp vatten från Drögen till vår lilla station på berget, 300 meter från sjön och så där en 20-30 meter högre än sjön.
Just nu kom Gabbe förbi med en present. Ska öppna den nu.Tidigare i dag fick jag ett boulespel i metall, en bok, godis, trisslotter, barnteckningar, blommor.
Och nu tar jag en öl och njuter av en sommarkväll.


Inga kommentarer: