söndag 10 maj 2020

Mefab på Mantorpsbesök

Bild: Jörgen Auer

Så har det åter blivit dags för en bil i min serie Trailers på svenska vägar. Den här gången en östgötsk sådan. Det är en bil från Mefab (Motala Express Fastighets AB) som är på besök i Mantorp och Klämman Arena. Bolaget utför en rad transporter i främst Östergötland, men också i övriga Sverige. Enligt hemsidan startade verksamheten 2002 och företaget har för närvarande 12 bilar, såväl stora som små, och runt 25 anställda.
På sajten Alla bolag beskrivs Mefabs verksamhet sålunda: bedriva fastighetsförvaltning, utför konsulttjänster inom lagerhantering och logistik, utför transporter samt därmed förenlig verksamhet. Det är också på allabolag.com som man får veta att Mefab 2018 omsatte nära 20 miljoner kronor.

FOTNOT: Serien Trailers på svenska vägar kom till för att jag helt enkelt undrade var alla transportbilar kom ifrån, svenska som utländska. Från början hette serien Tradare på svenska vägar och skulle kunna heta stora bilar, eller något helt annat. Tyvärr är serien inte schemabunden, varför det kan dröja mellan inläggen. 

Inga kommentarer: