söndag 5 augusti 2018

Grattis Viktoria, Julia och Sofia


 Bild: Jörgen Auer
Det här är Viktoria Edelborg och Chanti. Ekipaget lade sig rätt mest hela vägen i 1,40-debuten och en fjärdeplats blev det för hemmaryttaren i Linköping horse show. Viktoria jobbar som beridare på Staby gård. Men det är Sofia Bengtsberg som äger hästen. Gratis Viktoria! Grattis Sofia, till väldigt fina tävlingar.

 Bild: Jörgen Auer
Ytterligare en bild på Viktoria Edelborg kommer här. Visserligen från långt håll, men man ser ju värmekraftverket på Gärstad i bakgrunden åtminstone.

 Bild: Jörgen Auer
Om det var fina tävlingar i Linköping horse show? Om! Det tyckte både jag och Julia Johansson (Lycketorpstjej som i år tävlar för Föreningen Sportryttarna). Julia som slutade tvåa i söndagens 1,45 och även tog pris som hela tävlingens bästa östgötaryttare. Grattis!


Bild: Jörgen Auer
Så då är det väl klart att Julia med rätta blev uppmärksammad. Här med D Saucedo. Själv fick jag lite inside info av Julias tvillingsyster Ebba.

 Bild: Jörgen Auer
Vilken succé det blev med mat/fikaläktaren på altanen utanför magasinet!Liksom med hela tävlingen. Hoppas att den kommer tillbaka. Och att en mycket större publik hittar till Staby gård, belägen mellan Tallboda och Gärstadverken.

Inga kommentarer: