lördag 2 maj 2015

Fälttävlan från andra hållet

 Bild: Jörgen Auer
Vad nu? En massa hästa precis utanför fönstret? Och jag som bara skulle hälsa på. Men det visade sig att det åter var fälttävlan i Östra Tollstad med start och målplats alldeles bakom det hus där Ninni Kellander och maken Per Kellander Blom bor med barnen Alice och Nils.
 Bild: Jörgen Auer
De stackars ryttarna gillade nog inte regnet. I alla fall såg Anna Wettermark på hästen U2 något sammanbiten ut före start i en tvåstjärnig klass för ponny.
 Bild: Jörgen Auer
Och norska Maren Aurora Våge grimaserade riktigt mycket på Electric Entertainer här i leran på framridningen bakom altanen på Grönkulla.
 Bild: Jörgen Auer
Men så såg vi Marens framfart in i vattenhindret och förstod att det nog gått bra för henne. Mycket riktigt. Ekipaget vann terrängprovet.
Bild: Jörgen Auer
Ninni bjöd på kladdkaka och glass. Och rätt vad det var blev det födelsedagshyllningar. Visserligen någon vecka försenade, men ändå. Det var ju inte riktigt min mening att komma och störa familjeidyllen. Här på bilden ses för övrigt Ninnis syster Anna (grattis). Lika glada som Anna är hennes son Seth och föräldrarna Jim och Eva. Utanför öste regnet ned och hästar kom och gick. Jag tackade för mig och för att jag hade fått se fälttävlansbanan från en annorlunda synvinkel.
Maren Aurora Våge från Jarlberg og Melsom Rideklubb i Tönsberg, Norge, hade skördat ännu en framgång och klappade om sin häst. Säkert torkade hon den också.

1 kommentar:

Ninni sa...

Du störde inte alls, vi är bara glada för sällskapet! 😃 Lovar att fixa bättre väder till nästa gång så att vi kan bjuda på altanhäng istället. 😎🍸😜