onsdag 28 oktober 2015

Lite mera om Mera Linköping

 Bild: Jörgen Auer
I senaste numret av Mera Linköping hade jag ett flertal artiklar med. Bland annat en där jag besökte Klara Milton och Café Berget för att titta på utsikten. Klara var glad över besöket (vi möttes senast 2005 när Jeppe Gustavsson och jag cyklade Östergötland runt på cykel och då stannade till och jobbade! och åt mat hos Klara som på den tiden drev Fröken Jennys i Berg).
 Bild: Jörgen Auer
Ett besök hos Mahrs cementgjuteri hann jag också med till Mera. Där har man en beställning från Linköpings kommun på 15 stycken såna här lejon i betong. Lejon som väger omkring 800 kilo styck och som ska användas till såväl trafikavstängningar som utsmyckning. Bilden togs hos Mahrs i Hackefors.
 Bild: Jörgen Auer
Även skådespelaren och ståuppkomikern Ben Kersley skrev jag om. Ben som roar östgötar sedan flera år och som i februari drar igång Comedy Festival i Linköping. En festival han hoppas kunna utveckla samt även flytta till Stockholm. Bilden tog jag uppe på Correns takterrass.
Bild: Jörgen Auer
Så var det restaurang Rendez-Vous i Linköping som fått pris på Vegomässan nyligen för sin satsning på utökad meny för veganer. Vally Seyedali var glad över utmärkelsen. Det blev en sida i Mera. 
I dag blir det för övrigt lunch på Café Berget.
I eftermiddags fick jag frågan: Var ligger den där restaurang Rendez-Vous som du skrev om?
Den ligger vid Stora torget. Vid Bokhållaregatan. Se här:
Bild: Jörgen Auer

Inga kommentarer: