onsdag 7 augusti 2013

Fler bilder från JennaochRoberts dag

 Bild: Jörgen Auer
Var var jag nu i gårdagens reportageresa? Ja visst ja, ombord på färja till Finland. Bland annat i sällskap med Richard Builtjes och Ingvar Falck. Den senare har haft båt länge i Stockholm och kan alla farleder och öar och skär. Det var därför han pekade.
 Bild: Jörgen Auer
Vi som var i hans sällskap njöt av all information och av utsikten från soldäck som var full av folk.
 Bild: Jörgen Auer
Men det var ju för ett bröllops skull vi reste till Finland och dagen därpå, i lördags, var vi många församlade i Tyska kyrkan i Helsingfors.
 Bild: Jörgen Auer
Där Jenna Öhrnberg och Robert Gustavsson skulle vigas. Jenna kommer från Helsingfors och Robert från Norrköping. Vigselförrättare var Henrik Perret.
 Bild: Jörgen Auer
Efter bröllopet försvann brudparet, som nu heter Öhrnberg båda två, i väntande bil.
 Bild: Jörgen Auer
Och dök två timmar senare upp (eller ned) i flygplan vid bryggan nedanför hotell Hilton Kalasajatorppa.
 Bild: Jörgen Auer
Där väntade en timmes mingel och skålande och idel glada miner.
 Bild: Jörgen Auer
Där sågs bland andra brudens föräldrar Eija och Paul Öhrnberg som precis som alla andra såg fram mot efterföljande fest.
 Bild: Jörgen Auer
Till festsalen anlände som sig bör brudparet allra sist och middagen blev nog precis så bra som de lyckliga två hoppats på. Samt ännu roligare med festliga tal och fantastiskt käk, därtill suveränt serverat.
 Bild: Jörgen Auer
Och till sist var det dags för bröllopstårtan. Och sen...
Bild: Jörgen Auer
... ja, sen började dansen och festandet. Och så här glada som brudgummens far Mats Gustavsson (Norrköping) och kusin Richard Månsson (Stockholm) var de flesta av alla 133 gäster som var med på detta storslagna bröllop i Helsingfors 3 augusti 2013.  
 

Inga kommentarer: