söndag 15 februari 2009

På läktaren i Klämman

Bilder: Jörgen Auer
Medan Mantorp höll på att få storstryk av Kroppskultur i handboll kom det här lilla läktarsvepet till i halvtid då det stod 7-18. Johanna kände inte igen mig, och varför skulle hon det?
Hennes kompis Anna däremot är en tågkompis till mig, och kanske hade hon varit hos tandläkaren, jag vet inte.
Annas glada syster heter Ninni (bakom henne satt Leif Nyberg - känd från Linköpingshandbollen). Tillsammans är systrarna kellandersisters. Ninni fick en trisslott av mig för vinsten i ett tidigare blogginlägg.
Bredvid systrarna satt en man som gav mig kalla handen. Inga kommentarer, sa han och ville vara anonym.
Strax ovanför Kellanders (och den anonyme kommunfullmäktigeordföranden) satt förre spelaren Martin Ström. Han skulle ha behövts på planen, kan jag säga.
Det skulle även den här ynglingen. Christian Olsson som öser in mål i reservlaget Miffe, men som inte har tid att träna för att ta plats i division 1-laget (där han oss emellan vore given om han bara satsade lite mer). Till höger skymtar för övrigt en annan saknad spelare, Rikard Larsson. Ja, sen fortsatte matchen som slutade 17-34. Ack, ja.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag hoppas jag inte skrämmer iväg alla dina läsare med den där bilden!

Vi ses på tåget!

Anonym sa...

gammal är äldst. Med lite mer rutin i Mantorp så ska de nog fixa nytt kontrakt. Ström, Ohlsson och Larsson är ju 3 kanonförvärv när det närmar sig kvalspel.