lördag 20 mars 2010

LHC föll i semifinalen

Bild: Jörgen Auer
LHC-damerna var laddade i SM-semifinalen mot Segeltorp i Himmelstalund. Final fanns i sikte. Men vad hjälpte det?
Inte heller hjälpte det att LHC-målvakten Shipe O'hara styrkte sig
Favorittippade Segeltorp var helt enkelt bättre (lite snabbare, och sköt bättre), och vann med 4-1 (1-0, 1-0, 2-1) och får möta Brynäs i finalen i morgon
Undrar vad Gunilla Andersson sa till Denise Altman sedan hon "hjälpt" omkull henne och blivit utvisad? Ska jag hjälpa dig upp? Res på dig, jävla filmare? Hej, Denise, hur mår du?
Bästa LHC-are? Ja, kanske. I alla fall var backen Iveta Karafiatova en av de bästa.
Här borde Lisa Danielsson ha gjort mål i tredje perioden när hon kom ensam med Annika Ferngren i motståndarmålet. Även Jenni Asserholt hade friläge. Fast då stod det förstås redan 3-0. För övrigt så var det Danielsson som reducerade till 3-1 sedan LHC tagit ut målvakten med tre minuter kvar för att försöka komma ifatt. Litet hopp för LHC, förstås, som tryckte på ordentligt, men det släcktes av Erika Holst som sköt 4-1 i tom bur
Hur man känner sig efter en förlust visades tydligt av Emma Holmbom.