söndag 26 december 2010

Klar seger för Derby

Bild: Jörgen Auer
Annandagen hör bandyn till har jag skrivit tidigare. På Stångebro tog BK Derby emot Tjust

Bild: Jörgen Auer
bandy i division 1 och medan Domkyrkan vakade över Linköping och vinden som vanligt slank in på Stångebro vann hemmalaget med 8-3.
Bild: Jörgen Auer
Derby imponerade med starkt försvarsspel och piggt anfallsspel. Närmast kameran här är Daniel Söderberg och 23 Johan Krosse. Utmärkt målvakt var Per Möller.
Bild: Jörgen Auer
Men gästerna var bra och det var jämnt till paus (3-2), men efter den tog hemmalaget över mer och slapp också motvinden. 77 är Henrik Håkansson. Den rödklädde? Tja, säg det: Sebastian Nilsson, kanske. Eller Ronnie Polgar?
Bild: Jörgen Auer
Det här är åter Daniel Söderberg, Och så en hel drös motståndare som gläds åt kvitteringsmålet 2-2. Bild: Jörgen Auer
Det här är Derbys Nklas Sörling och Tjusts Henrik Ihlhammar. Den senare blev utvisad för resten av matchen strax före halvtid.
Bild: Jörgen Auer
Och det här är Derbys unge Markus Carlsson som startar ett anfall ute på högerkanten och som har med sig Henrik Håkansson längre in i banan samt Erik Hagström strax bakom.
Bild: Jörgen Auer
Erik Hagström, ja, en av de tongivande i segrarlaget.
Bild: Jörgen Auer
Henrik Håkansson och Simon Tallnäs hjälpte kollegan Robin Spångberg av planen sedan den senare slagit huvudet i isen efter att hjälmen åkt av. Med befarad hjärnskakning fick Spångberg ligga infiltad vid sidan av planen i väntan på ambulans.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inga bilder på klacken? Kul inslag som skön motsats till det vi såg på hockeyderbyt!

Auer sa...

Kära anonym,
jag är inte omöjlig, och jag tog faktiskt en bild på klacken. Och den har jag nu lagt först i inlägget.
Men, du måste se upp - för när du blir gammal riskerar du att bli en riktig surgubbe. Om du är bandysupporter så måste du väl mest av allt vilja se bilder på bandy - du går väl inte dit för att titta på publiken?