fredag 29 juli 2016

Allsången i Kisa lite efteråt

 Bild: Jörgen Auer
Jag har tyvärr inte kommit åt att lägga in mina kamerabilder från allsången i Kisa i tisdags. Förrän nu. Och den hemlige gästen är inte så hemlig längre: Ola Salo. Och för övrigt var det många som redan hade gissat att hemlisen var just Ola Salo med de ledtrådar som givits i lokalpressen.
 Bild: Jörgen Auer
En annan som var med och inte det minsta hemlig var Matte Liegnell, känd musiker, konstnär och Kindaprofil.
 Bild: Jörgen Auer
Programledaren Willy Svahn pratade med två av tre syskon Nilsson, Inger och Anders som kunde berätta att det visst blir en fortsättning på allsången, trots att andra besked getts i pressen. 25 juli nästa år, sa Anders som sitter med i styrelsen för Allsången i Kisa. Huruvida medlemmarna i ypperliga husbandet (med Frallan Jonsson som ledare) kommer att medverka då är en annan fråga).
 Bild: Jörgen Auer
Det finns bara en Zlatan och det finns bara en Arja. Arja Saijonmaa var också med denna sköna jubileumskväll i Kisa då Allsången fyllde tio år.
Bild: Jörgen Auer
Ola Salo bjöd verkligen på sig själv. Dessutom var han rolig och sa att han trodde att Kisa bara var namnet på en väldigt vass gitarrist - Henrik "Kisa" Nilsson. Det är Henrik som syns till vänster i bakgrunden och så även tillsammans med Arja. Ola menade vidare att det sannerligen var en fin kväll och att det var synnerligen kul att få vara med när till och med en trubadur (Frallan) sjöng fint om hembygden i Dalen mellan bergen. 
Vi som har turen och äran att sommarbo i Kindabygdenåkte genast hem till våra hus och sjöar och levde som vi brukar - njutningsfullt.

Inga kommentarer: