lördag 28 mars 2009

Bra spel av Mantorps FF

Bilder: Jörgen Auer
Att Dennis Nyholm blir en prima förstärkning i Mantorps FF visade han med önskvärd tydlighet i träningsmatchen mot Tjust IF från småländska elitfyran. Som synes snurrade han upp motståndarna från småländska elitfyran så till den grad att de till och med tog sig för huvudet. Mantorp vann med 2-1 (1-0) efter två mål av pigge veteranen Uffe Malmén.
Matchen startade i högt tempo och hemmalaget Mantorp var riktigt bra första 20 minuterna. Backen Johan Carleborn tog hand om den här bollen.
Och i pausen tog sig hans pappa Peter Carleborn hand om en värmande kopp kaffe från "golfkiosken" i Klämmestorp som ska vara öppen alla matcher under säsongen. Bra.
Det tyckte Jörgen Winell och Nicklas Björk, också.
Corren stod inte bara bredvid plan och tittade på lite slött. Nej, vi fanns på planen också i form av mittbacken Marcus Nyenger (mössa för att håret ramlar ner i ögonen annars, sa han) och av Martin Auer som ju är son till den här bloggens upphovsman.