tisdag 28 juli 2009

Vilken allsångskväll!

Bild: Jörgen Auer
Vilken kväll det blev i Kisa och på hembygdsgården där när det var allsångskväll. Husbandet med Fredrik Frallan Jonsson som ledfigur satte inledningen perfekt och var inte sämre på avslutningen. Var köper jag Frallans cd?
Bild: Jörgen Auer
Magnus Bäcklund var en av gästartisterna och gjorde som vanligt bra ifrån sig. Det gjorde alla: Inger Nilsson, Hägerstad Hot Heaven, liksom förstås
Bild: Jörgen Auer
även Let's Face It från Linköping med Josefine Nilsson i spetsen.
Bild: Jörgen Auer
Den hemlige artist som utlovades blev ju avslöjad redan på eftermiddagen på corren.se (bra jobbat, Rebecka Fredriksson på Kisaredaktionen), och Markus Krunegård var precis lika bra som förväntat. Innan han gick upp på scenen satt han och viskade med journalisten och författaren Torbjörn Nilsson, bördig från Hargs gård och bror till
Bild: Jörgen Auer
Henrik Nilsson som ingick i husbandet och även fick äran att kompa Krunegård vilket även Frallan (tv) gjorde med glädje och bravur.
Bild: Jörgen Auer
Och jag var inte ensam om att vilja föreviga denna allsångskväll som var den tredje i ordningen och som heter Kisaallsång till Bertil Nilssons minne. Och Bertil, ja det var ju Kindapolitikern som levde 1928-2006 och även var Inger Nilssons far och Josefines farfar. Han hade varit glad om han fått se hur många som slutit upp denna ljuvliga julikväll - över 1000 var det säkert. Utmärkt och rolig allsångsledare var Fred Johansson.

6 kommentarer:

jerker sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
jerker sa...

Bra jobbat Jörgen. Du tar ditt bloggande till nya höjder. Och så är ju kepsen sååååå cool!

Auer sa...

Hej och tack, Jerker.
Framför allt var det Frallans kväll, anser jag. Och arrangörernas.

Rebecka sa...

Jag såg att hans skiva gick att köpa på Hemköp i Kisa t.ex. Har för mig att den stod vid kassan...

Torbjörn sa...

Tjena Jörgen -- Frallans skiva finns att köpa hos Cafåe Ateljé Södergården i Yxefall. Missade du den, den står till höger när du pröjsar. Kommande onsdag är just Frallan gäst vid allsångskvällen vid caféet. Welcome!

Auer sa...

Hej, Torbjörn,
vi ska försöka komma på onsdag. Jag vill gärna se och höra Frallan igen.