torsdag 3 september 2009

Tävlingsdags på Landeryd

Bild: Jörgen Auer
Dags för Landeryd Masters, en tävling på svenska damtouren. Med östgötska toppspelarna Lotta Wahlin, Anna Tybring, och Johanna Westerberg i startlistan.
Bild: Jörgen Auer
Men redan på torsdagen tjuvstartade arrangemanget med den sedvanliga Pro-Am-tävlingen.
Bild: Jörgen Auer
Landerydspron Peter Lindh verkade glad över att det äntligen var dags för tävling, och kameran hade han med sig för Landerydsbladets räkning.
Bild: Jörgen Auer
Men innan det var dags för sponsortävlingen hjälpte han till med lunchen och serverade bland annat klubbkamraten, tillika tävlingskommitténs, Lars-Uno Elwingsson.
Bild: Jörgen Auer
Johanna Westerberg som spelat så bra under säsongen på Europatouren gör ett sällsynt gästspel på svenska touren. Jag passar på att hälsa på mina föräldrar i Mjölby när tävlingen är så nära, sa hon och gick ut på banan med sambon/caddien Joachim Pim-Pim Johansson och Corren-fotografen Johnny Gustavsson.
Bild: Jörgen Auer
Första utslaget: Patrik Blixt från Global Invest gjorde sig redo.
Bild: Jörgen Auer
Och började illa. Först ut i skogen, sedan i en bunker. Men därifrån spelade han upp sig.
Bild: Jörgen Auer
Westerberg, i sjätte månaden, tog på sig regnjackan när ovädersmolnen kom in över Landeryd men var glad ändå. En Pro-Am-tävling är som en kul träningsrunda, sa hon.
Mer om Johanna kan man läsa i Correns fredagstidning, liksom om Patrik Blixt, Roine Boman, Micael Gustavsson från Global Invest, och Landeryds Pro-Am.
Vad Landeryd Masters beträffar så vann Johanna Westerberg den tävlingen i fjol.
- Och det är klart att jag vill vinna igen, sa hon.

Inga kommentarer: