tisdag 29 september 2009

Vem är någon?

Bild: Jörgen Auer
Mörkret kommer snabbt. Staden förbereder sig för kväll. En kvinna väntar på grönt ljus vid ett övergångsställe på Hamngatan. På andra sidan leder en man sin cykel i mörkret. Saknar han lyse? En bil far förbi. Borta vid Feelgood på Storgatan ser man baklyktorna på en bil. Kanske är det någon som varit inne och tränat som ska få skjuts? Det verkar upplyst bortåt Hemköp och bowlinghallen till. På det hela taget verkar det lugnt och trevligt.
Men man vet att det är ett bedrägligt lugn. Någonstans får någon stryk i kväll. Någon är jävligt berusad, någon stjäl en cykel, någon förbereder ett inbrott, någon blir våldtagen, och någon blir hotad till livet. Kan inte någon stoppa någon?

3 kommentarer:

Ninni sa...

Fasiken vad bra du är, Jörgen. Suverän artikel i Corren idag! Blev det någon träningsvärk? ;-)

Auer sa...

Hej, Ninni,
nej faktiskt inte, men så har ju Veronica alltid så bra stretching. Jag får se, kanske dyker jag upp igen på måndag - vem betalar man medlemsavgiften till?

Ninni sa...

Det är det vi säger våra tjejer. Strechingen är a och o. Annars kan man aldrig bli en riktigt bra gymnast. För det är väl det som är din ambition, hoppas jag! ;-)

All info om betalning m.m finns här: http://www.klubben.se/public_club/images/_users/document/[1740]21157.pdf
Men man får prova på gratis tre gånger och avgiften gäller alla passen i Vifolka. Tycker allt att du ska testa nåt av de andra passen också. Julias pass på tors mellan 19-20 är jätteroligt. Maddes på mån mellan 19-20 är också väldigt poppis.

Ha det så bra!