onsdag 27 juli 2011

Vilka artister det var i Kisa!

Bild: Jörgen Auer
Vilken kväll det blev i Kisa igår. Ska vi säga nästan magisk? Ja. Eftersom Lars Winnerbäck dök upp som hemlig gäst och bjöd på Elden, Åt samma håll, och Kom ihåg mig.

Bild: Jörgen Auer
Och Kisas egen Frallan Jonsson gav som vanligt allt och lite till både i sång och musik.


Bild: Jörgen Auer
Louise Hoffsten bjöd också på några fina nummer och såg ut att trivas. Men det gör väl alla med så fint ackompanjemang - här i form av Frallan och Henrik Nilsson. I husbandet spelade även Magnus Norpan Eriksson, Jens Back, och Richard Krantz.


Bild: Jörgen Auer
Guldgossen, det vill säga Ludvig Janson, bördig från Rimforsa, var också en skön typ och plötsligt mindes jag honom som gångare i Rimforsa. När var det jag mötte honom och hans syskon Viktor och Maja på Kalmarvägen i Rimforsa - jo, 1999, och alla tre hade tagit guld i ungdoms-SM samma år. Viktor som 18-åring, Ludvig som 15-åring och Maja som 12-åring. Och Ludvig är fortfarande Guldgossen.

Bild: Jörgen Auer
Inger Pippi Nilsson var förstås på plats, fattas bara annat eftersom allsångskvällen i Kisa heter Bertil Nilssons minne efter hennes far som arrangerade allsång i Kisa med början på 1950-talet.

Bild: Jörgen Auer
Om Ludvig Jansson är Guldgossen så kan väl Ida Rehnberg från Horn kalla sig Guldflickan eftersom hon har guld i strupen.

Bild: Jörgen Auer
Louise Hoffsten och Frallan Jonsson trivdes ihop på Kisa hembygdsgård och busade lite på scenen. Det såg trevligt ut.

Bild: Jörgen Auer
Och Lasse Winnerbäck såg ut att trivas han också, på den enda spelning han gör i sommar. I Kisa - var annars?

Sa jag att Fred Johansson var bra allsångsledare - och jag tycker faktiskt att även han sjunger bra.










Inga kommentarer: