onsdag 19 juli 2023

Solrosor vid Circle K

Bild: Jörgen Auer
Fint initiativ. Nu kan den som känner för det plocka och köpa solrosor alldeles nära Circle K-stationen i Mantorp. Och samtidigt stödja Barncancerfonden.

Bild: Jörgen Auer
Det är Carl Gillheimer och Karin Lothigius på Uljebergs Säteri som odlar solrosor på ett stycke av en åker mitt emot Circle K, vid Skänningevägen/Västerlösavägen, och de gör det för att stödja Barncancerfonden. Alla intäkter går oavkortat till fonden.

Bild: Jörgen Auer
På onsdagen var det inte jättemånga rosor som blommade, men de som gör det är stora och fina och för var dag blommar fler och fler. Så passa på.  

Bild via Svt
Som en solros för sig, nej en stjärna för sig var Carola på tisdagens Allsång på Skansen där hon hyllades för sina 40 år på scenen. Vilken drottning hon är, Carola! Dock verkade hon inte riktigt trivas med att sitta stilla på tronen och lyssna när publiken hyllade henne genom att sjunga Främling. Hon vill ju agera, sjunga, vara i farten och hon vet säkert själv att det är då som hon är som bäst. Hon kan verkligen konsten att äga scenen, att ta en publik. Jag stämmer in i hyllningskören, grattis Carola.

Inga kommentarer: