torsdag 1 januari 2015

Här är lite av mitt 2014

 Bild: Irene Wastesson
Januari: Var på östgötska ridgalan i Konsert & kongress och när inte Correns sportchef Peter Mildaeus kunde följa med fick min son Martin följa med i stället. Vi hade kul.
 Bild: Jörgen Auer
Februari: Såg nytt motiv på en av otaliga promenader. Här är det Dragestad gård utanför Mantorp som syns mellan hästskorna.
 Bild: Jörgen Auer
Mars: På jobb i Kisa kyrka ch hade äran få höra lettiske countertenoren Sergej Jegers sjunga.
 Bild: Jörgen Auer
April: Upptäckte Naturreservatet i Västra Harg, och motionsspåret där. Underbart! Blåsippeälskaren blir inte besviken i april månad.
 Bild: Jörgen Auer
Maj: Tog en rundtur och blev tvungen att stanna i Hagebyhöga för att det var så vackert. Jag njöt en lång stund av utsikten. Även den uppifrån kyrkogården där man ser Vättern.
 Bild: Jörgen Auer
Juni: Midsommar. Då är vi många som gläds och som vill vara med och fira.
 Bild: Jörgen Auer
Juli: Allsången i Kisa missar jag inte gärna. Den här gången var Anders "Moneybrother" Wedin hermlig gäst. Lill-Babs var inte hemlig, men populär och bjöd som vanligt på sig själv. Dessutom gav hon mitt barnbarn William en kram. 
 Bild: Jörgen Auer
Augusti: På reportage i Ödeshög där mor och dotter, violinisterna Suzanna Lidegran och Isolda Correia Lidegran skulle ge konsert. Suzanna bor i Porto, Portugal medan Isolda numera håller till i Mannheim i Tyskland för att vidareutbilda sig på fiol.
 Bild: Jörgen Auer
September: Dop i Östra Hargs kyrka. Det finns ju så mycket att se inne i en kyrka, tyckte Benjamin.
 Bild: Jörgen Auer
Oktober: På Sing-a-long i S:t Lars kyrka i Linköping där min skönsjungande brorsdotter, sopranen Agnes Auer var sångsolist.

 Bild: Jörgen Auer
November: På ösgötska idrottsgalan, Top 100, i Konsert & kongress. David Lindgren och Barbados uppträdde.
Bild: Jörgen Auer
December: Gjorde 24 intervjuer på 24 möten till Läsarnas julkalender i Corren. Vi presenterade en om dagen (lucköppning) och avslutade med allihop tillsammans på ett uppslag.

Inga kommentarer: