måndag 12 februari 2024

Ingen ko på isen

Bild: Jörgen Auer
Rädda mig, rädda mig, ropar svanen. Ser i mina ögon i alla fall ut att göra det. Eller ännu mer som om den alldeles strax ska börja ropa, eller be om nåt. Fast, än är det ingen ko på isen. I Västervik är det för resten. Jag har varit där i helgen. Smorde kråset på Guldkant.

Bild: Jörgen Auer
I skogen var jag också. Fast då var jag i Loftahammar. Mer exakt i Bågvik. Tack för att jag fick vara där hos er, Tomas och Barbara. Det var en fin födelsedagspresent. Nej, jag har inte fyllt nyligen. Det var i somras visst, jag fyllde sist. Men jag tog ut presenten nu.             

Bild via Svt
På lördagskvällen tittade vi på mellot. Såg och hörde den omtalade och maskerade Fröken snusk. Jag tycker det är märkligt att hon inte vill ta av sig rånarluvan och tror att hon gått till final om hon hade gjort det. Jag gillar faktiskt låten. Eller gör jag verkligen det? Hm, nej jag vet inte. Jo, på sätt och vis. Men, jag vet inte vilket vis. Jo, om jag försöker föreställa mig själv som 16-åring sittandes i bil och lyssna på EPA-dunk. Då är låten Unga och fria riktigt bra. 

Bild från TV6
När jag kom hem i dag såg jag Frida Karlsson vinna masstarten över 20 km i kanadensiska Canmore. Bra. Tyvärr missade jag Anna Swen-Larssons slalomseger i Andorra där man världscupat i Soldeu. 
Vad ska jag missa i morgon? Det vet jag inte förrän efteråt. Godnatt.





Inga kommentarer: