torsdag 28 maj 2009

Åby har blivit stort

Norrköping Horse Show tjuvstartade förra helgen med ponny och några nationella klasser - bland annat blev det ju seger för Kim Krog från Föreningen Hoppryttarna då. Den här helgen, och med start redan i dag, är det den internationella tävlingen som drar igång. Som vanligt är det trevligt och intimt i Åby som sedan länge har Östergötlands finaste och bästa tävlingar. I år ännu bättre med flera internationella ryttare som lockas av att det går att hämta rankingpoäng.
600 000 i prispengar är inte heller att förakta. Åby har blivit stort.
Bild: Jörgen Auer
Vem går där i typisk Kronblomstil? Jo, visst är det Pelle Baryard som kollar så att hoppbanan i Åby håller måtten.
Bild: Jörgen Auer
Fotografen Roland Thunholm är förstås på plats som alltid i Norrköping International Horse Show - liksom media- och PR-ansvariga Lotta Eldh.

Bild: Jörgen Auer
På plats är även Linnea "Linse" Ericsson, danskan vars pappa Christer är uppvuxen i Malmslätt och skolkamrat med Siri Swärds mamma Katarina.
Bild: Jörgen Auer
Linköpingstjejen Madeleine Smith är också med i Åby och såg ut så här med Irco Bubo i första framhoppningsklassen.
Bild: Jörgen Auer
En som också är med, men som inte tävlar, är Marie Karlsson från Åby ridskola. Bland mycket annat hon har att göra har hon en nog så viktig uppgift till besökarnas trevnad. Tack, Marie!

2 kommentarer:

Gebbe sa...

Egentligen ganska föga intresserad av hästar - allergisk m m - passar jag likafullt på att skriva lite på din blogg Jörgen.
Det är bara det att jag önskar tacka för ditt besök i ateljén under konstrundan och de tre trisslotter som du överlämnade som pris.
Det gladde mig - välkommen igen.


hälsar

Gebbe

Auer sa...

Hej, Gebbe.
Det är jag som ska tacka. Särskilt Ulla för att hon bjöd på fika.
Dig tackar jag för att du är så skicklig i det du gör.
Hanna för att hon är Hanna.
Och er alla tre för att ni är så trevliga och gemytliga.
Vi hörs och syns