torsdag 17 december 2009

Konståkare, allihopa

Bild: Jörgen Auer
SM i konståkning har inletts i dag med de yngre tjejerna (i riksmästerskap) och USM pojkar. Och invigning blir det klockan 18 och därefter kortprogrammet för JSM-tjejerna. Men de stora väntar på entré och pratar med pressen i stället. Så gjorde de fyra bästa (väl?) på lunchen idag. Kristoffer Berntsson, Viktoria Helgesson, Adrian Schultheiss, och Joshi Helgesson sa sig alla vara i bra form och trivas i Linköping. Nära mellan hotell och Cloetta center, sa de. Och göteborgaren Berntsson, han tyckte så mycket om Linköping, att han alldeles glömde av pressträffen.
- Jag var ute på stan och gick, sa han när han anlände några minuter försenad.
Vad kan man mer säga? Jo, att Vicky Helgesson frös, och det var mitt fel, eftersom jag tog ut henne och Joshi i kylan och ville fota dem. Det fick jag också.
Per Adler, generalsekreterare på konståkningsförbundet, och Carina Skoog, sportchef på samma förbund, hann i tid till Linköping, trots att de ringde under färden dit (från någonstans kring Södertälje) och sa sig vara kraftigt försenade och inte hinna på grund av trafikproblem i halkan. På något konstigt sett hann de ändå fram i tid.
Antagligen konståkte de.

Inga kommentarer: