måndag 9 januari 2012

Namedropping

Mötte en bekant på stan. En bloggläsare:
- Det var länge sen du skrev på din blogg om sån där namedropping, det tycker jag är kul, sa han.
Jag ville inte fråga om han menade att det var kul att jag inte droppade namn eller om det var kul att jag gjorde det. Men jag tolkade det som att han ville läsa sitt namn på nätet. Det ska han få.
Först vill jag dock tacka Monica för att jag fick låna hennes telefon i dag när jag var utan en stund. Tack Monica. Tack också till Anneli för att du blev glad att se mig. Sånt värmer ett gammalt hjärta. Sen vill jag hälsa till Torbjörn som blivit hastigt sjuk och jag hoppas att han snart är frisk igen. Krya på dig!
Mer: Jo, Karin i Söderköping som fyllt år, Arne i Rimforsa, Sören i Skövde, Kenneth och Monika i Gullringen, Ingvar i Hässelby, Marianne i Mjölby, Anna i Norrköping, Susanna i Göteborg, Johanna i Linköping, Shoshanna i Södertälje, Hanna i Vikingstad, Nanna i Stockholm, Pål i Berg, Hans i Graninge, får i kål, Lennart i Borås, My i Västervik, Klara i Norrköping, Sean i Vancouver, Norah i Toronto, några i Mantorp, Lars-Kristerz, Elvis, Melvin och Maja i Jägarvallen, Ponnyexpressen, Tok-Frans, Gullvivans förskola, Tyra Banks, och många, många fler. Och javisst, ja, Daniel Johansson.
Men nu måste jag dra till tåget.

Inga kommentarer: