onsdag 18 oktober 2017

Det finns mycket mig i Mera

 Mera Linköping 17 oktober
Ibland har jag en del att göra. Det kan man förstå efter att ha läst och tittat i senaste numret av Mera Linköping - bilaga i Corren - där har jag flera artiklar med. Inte minst ett nytt reportage i serien Gatluliv, den här gången från Hantverkaregatan. Kvinnan i dörren heter Joanna Forsberg, bördig från Mjölby, numera Linköpingsbo och dessutom arbetande på Best Western Hotel på nämnda gata i Linköping

 Mera Linköping 17 oktober
 Hantverkaregatan var mitt 20:e reportage i serien om gator som begåvats med samma namn i Norrköping och Linköping och reportagen går i såväl Mera Norrköping som Mera Linköping. På Linköpings Hantverkaregatan träffade jag även Murtadha Hussein som var på väg till prao på Five Tastes. I Norrköping pratade jag kort med, och tog bild på, Evelina Lykkehammar, Emma Modig och Freddy Fransén.

 Mera Linköping 17 oktober
Ett reportage i serien Nedslag hade också mig som upphovsman. Jag "hittade" en härlig gammal väg i trakten kring Löfstad slott och kan rekommendera den som utflyktsmål. Varför inte i samband med besök på slottet eller handelsträdgården därstädes?

 Mera Linköping 17 oktober
En skön lunchpromenad hann jag också med i samma Mera-nummer. Lunchpromenader kan rekommenderas var än man bor. Gå ut och gå efter maten.

 Extra 16 oktober
Som synes finns det mycket Mera i mig och mycket mig i Mera. Till min överraskning fick jag se att mitt veckogamla reportage om ryttaren Iza Wallin från Axstad utanför Mjölby även dök upp i tidningen Extra. Det visste jag inte att Extra också vill ha mina ridreportage, men det är ju bara kul.

Extra 16 oktober
Fast tänk om man skulle få betalt av alla tidningar, inte koncerner, som publicerar materialet. Då skulle jag snart ha ganska gott om pengar. Tyvärr är det inte så. Jag får betalt en gång.

Inga kommentarer: