fredag 1 maj 2020

Min första Facebookbok

Bild: Jörgen Auer
Så roligt! Och så fin den blev, min första Facebookbok som kom hem i brevlådan häromdan. Visst den kostade skjortan, men det kan det vara värt, resonerar jag. Så fin som boken blev och så händigt att ha så många bilder, inte alla, men många samlade. Fast de där årtalen som står på framsidan ger jag inte mycket för. Så mycket 2010 är det inte. Finns det ens nåt? Desto mer 2019 och 2018. Men det kanske beror på att jag har gjort så många inlägg med bilder på Facebook som därför valde ut de flesta från senare år. Många sidor blev det också i boken, om jag räknat rätt så är det 195 sidor. Här kommer några smakprov. Sägas ska att den klara och vintriga omslagsbilden visar Sya kyrka.


Bild: Jörgen Auer
Här ser man bland annat mina bilder från gamla järnvägsbron (Hästholmsbron) i Mjölby, ett ensamt träd i solsken, mitt reportage på fotbolls- och bandyspelaren Uffe Spångberg, den fantastiska hästdomptören Mikaela Jansson i ett ömt ögonblick med hästen Marisca.

Bild: Jörgen Auer
Mitt reportage om och med dressyrryttaren och ridinstruktören Malin Hansson, fantastiska höstfärger i Mjärdevi samt ett besök i Norrköping och bild av gamla Tullhuset.

Bild: Jörgen Auer
En ridsportskrönika av mig och riktigt bra bild på Malin Baryard, en fin naturbild strax utanför Veta Östergård i Mantorp, ett rött paraply som satte färg på en regngrå dag samt en rolig bild på Josefine Krönfeldts "trebenta" häst Xanadou Vena, även känd som Dottie. Och som sagt, det finns några bilder till. Men boken existerar bara i ett enda exemplar och finns hemma hos mig.

Inga kommentarer: