onsdag 31 oktober 2018

Inte så trist som jag tror

Bild: Jörgen Auer

Ungefär så här har dagen varit. Tror jag. Först. Alltså: jag kan inte påstå att det har regnat särskilt mycket, då ljuger jag. Det kom bara några droppar. Bilden är tagen i går. Men i det stora hela har just ingenting ägt rum och hela tillvaron känns lite diffus. När, var, hur och varför?
Men börjar jag tänka efter så kanske dagen inte har varit så illa. Stack jag inte iväg till Mantorp Gym i morse och tränade? Jo. Har jag inte ätit såväl frukost som lunch? Jo. Fikat? Ja. Skrattat? Ja, det också. Gjort någon annan glad? Nja, jo lite kanske. Jo.
Till och med ätit godis har jag gjort. Samt ropat på några killar som gått förbi vårt hus på jakt efter bus eller godis - det är ju halloween,  gu' bevars, och försett dem med godis. De såg först lite förvånade ut bakom sina maskförsedda ansikten, men deras ögon förändrades till glada. 
Jag har minsann även fått lite bortrensat från garaget. Ja då. Dessutom sett Mjölby och dess återvinningsstation i Hulje och inte minst käkat på Eataliano (italian and asian food) på Viringe i Mjölby (det är det område där McDonald's ligger). 
Så: har dagen verkligen varit så trist som jag försöker göra den till? Nej.
Nu ska jag göra nytt kaffe.

Inga kommentarer: