tisdag 10 april 2012

Fantastiskt ÅFF!

Man måste nypa sig i armen och fråga sig vad det är som händer? Tredje raka för ÅFF och utklassningssiffrorna 6-1 hemma mot Gefle! Är det sant? Ja. Tydligen är ÅFF så här fantastiskt bra så det är bara att buga och säga grattis.
Men 6-1? Ligger det mer bakom det här resultatet? Anar man i Gefle en nedflyttningskandidat? Jo, kanske det. Men då ska man ju komma ihåg att Häcken slog Malmö med 5-0 häromdan och det är väl ingen som tror att MFF är ett bottenlag för det.
Och vad ska man säga om första hockeyfinalen av sju, som jag just har sett? 6-3 till Brynäs borta. Starkt. Men så har laget bättre målvakt också. Niklas Svedberg. Samt effektivare avslutare. I kväll, alltså. Något säger mig att Skellefteå kommer att vara mer aggressivt nästa match. Mer bestämt. Mer tillknäppt. Inte nödvändigtvis ilsknare. Men hårdare.
Ur träningsdagboken: Tyvärr inget att rapportera. Jag tål inte regn och blåst och tyvärr ska det visst bli likadant väder i morgon. Ack ja, jag som började så bra för ett par veckor sen.

Inga kommentarer: