lördag 22 mars 2014

En dag med grattis och återvinning

Bild: Jörgen Auer 
Gjort i dag då, Jörgen? Jo, sagt grattis till Betty-Ann Wahlborg som fyller 50. Jag känner henne inte, men vi är facebookvänner, och hon har varit verksam i ridsport nästan hela sitt liv. Klart att jag kunde åka till Gottlösa då och ta en bild på henne till nästa Ryktbart i Corren, tänkte jag. Väderstad Hästsportklubb arrangerade dressyr på Nina och Sissi Liljas ridanläggning och sekretariatansvariga Betty-Ann skulle dagen till ära starta. Göra come back efter många år vid sidan om och mer administrativa sysslor och hjälp till dottern Lina. Kul.
 Bild: Jörgen Auer
Det här då? Ja, det är de tre först placerade i dagens första klass, en lätt C:2 som är på väg in för prisutdelning. Från höger: Frida Gustavsson på Gelbich fan de Slahtedyk, Emelie Thörnvall på Captain Morgan och Maria Axén på Philippa.
 Bild: Jörgen Auer
 Och här är segerekipaget Frida och Gelbich från Ydre ridklubb under ärevarvet.
Men hur gick det för Betty-Ann? Jo, bra. På Linas häst Crucifix fick hon 60 procent i en lätt B. 
 Dessutom överraskades hon med snittar och bubbel. 
Bild: Jörgen Auer 
Själv åkte jag hem - jag är ju ledig - och funderade på vad jag skulle göra av dagen. Kanske som grannen Bengt (det borde jag göra).
Bild: Jörgen Auer
För trädgården lämnar en del övrigt att önska. Men vårblommorna tittar fram utan hjälp så jag åkte till Skänninge i stället. Återvinningen fick besök. Jag köpte inget. Men det gjorde Inger varför vi kom hem med en massa träbitar från anno dazumal. Bland dem ett orv till en lie. Troligen ska det upp på väggen någonstans. Landet, kanske? Eller ska det som Betty-Ann göra come back? Slå gräs?
Och sen? Ja, sen var det dags för mat och vila. Slappa. Facebook fick ett besök liksom bloggen. Och nu är det kväll. Klockan är 19.15. Fika!

Inga kommentarer: