måndag 28 maj 2018

Snurr med nya Mantorpshallen

Bild: Jörgen Auer
Oj, så det snurrades, studsades och hoppades på Klämmestorp IP i Mantorp i kväll. Här är det Leja Ladarp som fått ordentlig snurr på tillvaron.

Bild: Jörgen Auer
Det gjordes i samband med första spadtaget för den nya idrottshall som Mantorp nu ska få. En hall för sisådär 50 miljoner kronor, med läktarkapacitet för 600 åskådare och med såna där gropar som gymnaster måste ha för att kunna träna ordentligt. Cecilia Vilhelmsson Burenby, kommunstyrelsens ordförande i Mjölby tog första spadtaget, men fick god hjälp av en massa idrottsungdomar som också fick ta var sitt spadtag.

Bild: Jörgen Auer
Åskådarna trivdes. Undra på det med sådan uppvisning som de skickliga Wifolkagymnasterna bjöd på.Ida Kindbom och Linnea Svalin gjorde en parvolt som om de aldrig gjort nåt annat. Och det har de ju.

Bild: Jörgen Auer
Mänskligheten har alltid önskat sig kunna flyga för egen hand. Jag också. Hittills har dock ingen lyckats. Ja, utom Junie Hadarzon då. Fantastiskt! Nu har Junie en tvillingsyster också så det skulle kunna vara Engla. Men just nu i skrivande stund meddelar ledaren Anna Kellander att Engla ju står bredvid i turkos linne. Tack Anna och tack alla gymnaster.
Den nya hallen som byggs intill den gamla från början av 80-talet, kommer att stå färdig i juli 2019.  Kul och stort för Mantorp och för såväl handboll som innebandy. Och Wifolkagymnasterna!

Inga kommentarer: