fredag 5 juni 2015

Lite dragkrok, fotboll och åska

I morgon ska vi flagga. Det är ju Sveriges nationaldag. Men i väntan på den kan vi väl stanna till lite och tänka på dennna fredag som är på väg att rinna ifrån oss.
Det har varit varmt. Äntligen!
Äntligen kan jag även säga om det faktum att jag nu förstått hur och framför allt var elkontakten till bilens avtagbara dragkrok sitter. Tack, Christian Fornell på Bilbörsen i Linköping.
Under kvällen har jag sett Mantorp vinna med 2-1 mot Vikingstad i division 5-fotbollen. Det som förvånade mig mest med den matchen var att Correns Per Bergsten inte var där. Jag trodde att han såg alla VSK:s matcher. Han måste nog ha jobbat i kväll.
Nu är det dags att ta fram flaggan. Visserligen bara en sån där liten balkongflagga. Men känslan för nationsflaggan har ingenting med flaggans storlek att göra. För hjärtat kan även en liten flagga, till och med en liten bordsflagga i trä vara nog.
Men hur blir vädret i morgon? Tidigare i dag hörde jag på Radio Östergötland att det troligen blir åska i morgon. Det kan väl inte stämma? På nationaldagen?

Inga kommentarer: