söndag 28 juni 2015

Vi firade Mantorptravet

 Bild: Jörgen Auer
Det var festligt, folkligt, men inte fullsatt när Mantorptravet firade sina 50 år. Barn gick in gratis och kunde åka karusell, kasta pil, få ansiktsmålning, hoppa hoppborg, med mera.
 Bild: Jörgen Auer
Men det var förstås trav också. Bland annat vann Jennifer Persson ett montélopp med Cocaracha före Julia Andersson på Goldseeker.
 Bild: Jörgen Auer
Jennifer Tillman vann dubbelt inom V64. Först här med Resaco de Nando i första avdelningen och sedan även loppet därefter bakom Dream out Loud.
 Bild: Jörgen Auer
Vera Auer vann med Pontus, nej visst ja, det var ju i ponnyridningen. Och nån tävling var det ju inte. Bara prova på. Fast på Mantorptravet var det i alla fall.
 Bild: Jörgen Auer
Som pris fick hon spunnet socker och kastade sedan bollar på burkar samt åkte den långsammaste karusell jag någonsin sett.
Bild: Jörgen Auer
En som drömde om lite snabbare hastigheter var hennes storebror William Auer som fick prova hur det känns att sitta i en Ferrari 355 Spider F1. Det kan han tacka ägaren Kirk Pettersson för. Samt morfar Jörgen, förstås. Det ska poängteras att det var enda gången William log under besöket på travet. Ja, kanske lite i bollkastandet på burkar också. Solen sken, det var kvavt och han hade lite ont i huvudet. Inte ens en flaska Fanta hjälpte. Fast i Ferrarin glömde han bort allt annat.

Inga kommentarer: