måndag 30 november 2015

En dag när ingenting blir gjort

Gjort i dag då? I dag? Gjort? Jag? Eh... Hm. Och hm en gång till. Det är inte så lätt att svara på. På samma gång som det är skitenkelt att svara på. Ingenting. Rakt ingenting.
Kan det verkligen vara sant? Ingenting? Hur gör man ingenting om man ändå är vaken och håller sig uppe? Eller ska jag kanske hellre säga är uppe och håller sig vaken.
Men ätit, fikat och varit på toan är väl det jag kan komma ihåg. Slöat och slappat. Läst Corren. Löst korsord. Gäspat. Slängt gamla tidningar, mest Corren. Det var så många så jag fick åka två gånger. Ena gången stannade jag till på Gulf-macken och köpte med mig sex lussekatter hem. Och så tog jag en halvtaskig bild, se ovan, med mobilen. Från bilen.
Pratat i telefon (mobil) ett par gånger, läst sms, läst mail, varit inne och läst på facebook samt skrivit ett par kommentarer och två meddelanden. Helt vanliga, vardagliga småsysslor således. Till dem kan också läggas iläggning av tvätt samt uttagning av densamma. Lika vanligt för mig är att borsta lite grus från gatan eftersom det är vår bil som har tagit med sig grus dit från vår plats framför garaget. Hämtat in posten har jag ju också gjort. I morse var det tidningen jag hämtade. Sorterat plats och kartong. Hängt upp en julstjärna. Lampan i den lyste! Bra.
Tänkt, naturligtvis. Jag har funderat en hel del. Glada tankar, mer tråkiga också. Jag har bläddrat fram och tillbaka i några minnesbilder. Somliga efterhängsna.
Men nu är kvällen här. Så fort en dag kan gå utan att man gör någonting. Dessutom är en sammanfattning av dagen skriven och ett blogginlägg därmed färdigt. Nästan. Bara en rad kvar:
I morgon har jag två möten. Och jag ska ta mig en löptur.

Inga kommentarer: